למפעל מזון באזור השרון 

דרוש/ה מפעיל/ה לתהליך בישול הבירה.

תיאור התפקיד:

הפעלת חדר הפיקוד של תהליך יצור הבירה.הבנת תהליך היצור משלב קבלת חומרי הגלם עד שלב המילוי.בקרה על התהליך תוך עמידה בדרישות הטכנולוגיות והאיכות.הפעלת תהליכים ומכונות, הפעלת תהליכי ניקיון וחיטוי.חבר/ה בצוות מבחני טעימת הבירה, מותנה במעבר קורס.שינוע והכנת חומרים הדרושים לתהליך הבישול - קבלת חומרי הגלם לתהליכים, שילוב החומרים בתהליך.לקיחת דוגמאות למעבדה ורישום התוצאות.

3 משמרות: 07:00-16:00 ,16:00-24:00, 24:00-07:00 כולל מוצ"ש

מערך הסעות נתניה, חדרה, חולון, חריש תנאי רווחה מעולים.

דרישות התפקיד:

הנדסאי/ת ביוטכנולוגיה/מזון/מכונות/תעשיה/אלק'/כימיה - יתרון

ידע והבנה בסביבה ממוחשבת - רקע במחשבים חובה.

ניסיון קודם בעבודה תהליכית -חובה

אנגלית טכנית - יתרון.נכונות לעבודה במשמרות (כולל מוצ"ש).

 * משרה מס׳ #277407 מיועדת לגברים ונשים כאחד

קורות חיים עם מספר המשרה נא לשלוח למייל : lior.m@svt.jobs


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.