למפעל מזון באזור השרון
דרוש/ה מפעיל/ה לתהליך בישול הבירה.
תיאור התפקיד:
הפעלת חדר הפיקוד של תהליך יצור הבירה.הבנת תהליך היצור משלב קבלת חומרי הגלם עד שלב המילוי.בקרה על התהליך תוך עמידה בדרישות הטכנולוגיות והאיכות.הפעלת תהליכים ומכונות, הפעלת תהליכי ניקיון וחיטוי.חבר/ה בצוות מבחני טעימת הבירה, מותנה במעבר קורס.שינוע והכנת חומרים הדרושים לתהליך הבישול - קבלת חומרי הגלם לתהליכים, שילוב החומרים בתהליך.לקיחת דוגמאות למעבדה ורישום התוצאות.
3 משמרות: 07:00-16:00 ,16:00-24:00, 24:00-07:00 כולל מוצ"ש
מערך הסעות נתניה, חדרה, חולון, חריש תנאי רווחה מעולים.
דרישות התפקיד:
הנדסאי/ת ביוטכנולוגיה/מזון/מכונות/תעשיה/אלק'/כימיה - יתרון
ידע והבנה בסביבה ממוחשבת - רקע במחשבים חובה.
ניסיון קודם בעבודה תהליכית -חובה
אנגלית טכנית - יתרון.נכונות לעבודה במשמרות (כולל מוצ"ש).
* משרה מס׳ #277407 מיועדת לגברים ונשים כאחד