מפעל מזון מוביל מגייס מנהל/ת בטיחות מזון מפעלי צוותי HACCP מפעליים
תהליכים חדשים ושינויים מהיבט בטיחות מזון כולל הכנסה של חומרי גלם ומוצרים
תוכנית דיגום מפעלית
ניהול אירועי בטיחות מזון בשטח וניתוח חריגות הכולל פעולות מתקנות .
אחריות על תוכניות הניקיון
אחריות על הכנה וליווי מבדקים על ידי גופים חיצוניים.
חניכה בתחום בטיחות מזון.
דרישות התפקיד
תואר ראשון בתחום המדעים - חובה
ניסיון בתחום- חובה
ראש גדול, יצירתיות , נכונות לעבודה בסביבה דינמית מעניינת ומשתנה .
אנגלית ברמה גבוהה (קרוא וכתוב)
* משרה מס׳ #358489 מיועדת לגברים ונשים כאחד