לרשת מובילה העוסקת בייצור, יבוא ושיווק של מגוון מוצרי מזון בכל הארץ, דרוש/ה מנהל/ת מחלקת בשר. התפקיד כולל ניהול מחלקת הקצביה וצוות העובדים בה בסניף סביון.
תחומי אחריות:
- ניהול וסידור עבודה של צוות העובדים במחלקת הבשר
- אחריות על הזמנות הבשר וטיפול בפחת
- מתן מענה ללקוחות ושירות לקוחות איכותי
- הכשרת ולימוד העובדים במחלקה
- עבודה במשרה מלאה, כולל סופי שבוע ובמשמרות
דרישות התפקיד:
- ניסיון בניהול מחלקת קצביה - יתרון
- יכולת ניהול צוות וכישורי שירות לקוחות מצוינים
- נכונות לעבודה במשמרות
שכר: 45-50 ש"ח לשעה
אם אתה/את מחפש/ת אתגר ניהולי מעניין ורוצה להיות חלק מרשת מצליחה, שלח/י לנו קורות חיים!
* משרה מס׳ #413007 מיועדת לגברים ונשים כאחד