לרשת מובילה העוסקת בייצור, יבוא ושיווק של מגוון מוצרי מזון בכל הארץ, דרוש/ה מנהל/ת מחלקת בשר. התפקיד כולל ניהול מחלקת הקצביה וצוות העובדים בה בסניף סביון.


תחומי אחריות:

- ניהול וסידור עבודה של צוות העובדים במחלקת הבשר

- אחריות על הזמנות הבשר וטיפול בפחת

- מתן מענה ללקוחות ושירות לקוחות איכותי

- הכשרת ולימוד העובדים במחלקה

- עבודה במשרה מלאה, כולל סופי שבוע ובמשמרות


דרישות התפקיד:

- ניסיון בניהול מחלקת קצביה - יתרון

- יכולת ניהול צוות וכישורי שירות לקוחות מצוינים

- נכונות לעבודה במשמרות


שכר: 45-50 ש"ח לשעה


אם אתה/את מחפש/ת אתגר ניהולי מעניין ורוצה להיות חלק מרשת מצליחה, שלח/י לנו קורות חיים!

* משרה מס׳ #413007 מיועדת לגברים ונשים כאחד

קישור לשיתוף ולהגשת מועמדות

https://svt.jobs/u/3Be6q


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.